Δημοτικές εκλογές 2019: Συνάντηση Γερουλάνου με εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων του Κολωνού

Δημοτικές εκλογές 2019: «Η παρουσία σας θα αναβαθμιστεί και θα δώσει πνοή στις γειτονιές», υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της 4ης δημοτικής κοινότητας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου, οι εκπρόσωποι παρέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι, όπως η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, η ακαταλληλότητα και ελλιπής συντήρηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων που εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλητές.

«Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση παραμένει λόγω της ολιγωρίας των δημοτικών αρχών και έχουν γίνει προσπάθειες, προτάσεις ακόμη και μελέτες από τους συλλόγους για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημοτικούς χώρους», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου «Ιάσων Κολωνού», τονίζοντας ότι «ο σύλλογος έχει ήδη προβεί σε μελέτη και κατάρτιση σχεδίων για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ». Επίσης του ανέφεραν ότι ενώ οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, ο δήμος χρεώνει τα σωματεία για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Απαντώντας ο κ. Γερουλάνος, είπε ,ότι πρέπει να επανεξεταστεί η «οικονομική πολιτική του δήμου σχετικά με την παραχώρηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και την θέσπιση κριτηρίων».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019