Περιφερειακές εκλογές 2019 – Μπατζελή: Παρουσίαση υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Ευρυτανίας

Περιφερειακές εκλογές 2019: Η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή επισκέφθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 το Καρπενήσι όπου και πραγματοποίησε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής αυτής η κ. Μπατζελή παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ευρυτανίας κ.κ. Βιβή Καρδαμπίκη, Γιάννη Λαμπράκη, Νίκο Μαρούλη, Ειρήνη Ντρίβα και Ταξιάρχη Σκλαπάνη.

Στην ομιλία της στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου η κ. Μπατζελή ανακοίνωσε ότι θα προτείνει τη μόνιμη διοργάνωση Φεστιβάλ Νέων στην Περιφέρεια. Στο Φεστιβάλ Νεολαίας τόνισε θα συμμετέχουν νέοι και νέες, όχι μόνο από την Περιφέρεια, θα λαμβάνουν μέρος σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, θα αποτελεί το χώρο έκφρασης και δημιουργίας των νέων, θα παρουσιάζονται καινοτόμες ιδέες, συζητήσεις για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Το πρώτο αυτό Φεστιβάλ προτείνει να γίνει στο Καρπενήσι στο Προπονητικό Κέντρο με την εξασφάλιση των αναγκαίων εγκαταστάσεων, υποδομών και εξοπλισμού υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η Υποψήφια Περιφερειάρχης τόνισε ότι «Το δημογραφικό θέμα πλήττει και τον Νομό Ευρυτανίας. Κάθε αναπτυξιακή πρότασή μας οφείλει να δημιουργεί κίνητρα για την αντιμετώπιση της κοινωνικής απερήμωσης και αντικίνητρα για την απομάκρυνση των νέων από τον τόπο τους».

Στην συνέχεια ανέπτυξε το πρόγραμμά της προς διαβούλευση για την Ευρυτανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πηγή