Δύσκολες ώρες για την Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Με το… τσουβάλι διαβιβάστηκαν δικογραφίες στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Στη Βουλή διαβιβάστηκε, η δικογραφία για τη μήνυση του Ν. Κοτζιά εναντίον του Π. Καμμένου που έγινε στις 18.02.2019 αλλά και η δικογραφία που σχηματίστηκε για την τηλεφωνική συνομιλία ΓΣτουρνάρα – Π. Πολάκη που έγινε τον Φεβρουάριο ΤΟΥ 2019.

Δυστυχώς όμως για ορισμένους Βουλευτές υπάρχει ευνοϊκή μεταχείριση από ότι φαίνεται. Ο λόγος για τη Βουλευτή του Σύριζα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Σε γνωστή τηλεοπτική γίνεται αναφορά ότι ο Μαστρογιάννης Νίκος υποψήφιος Βουλευτής Β Πειραιά έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά της Μεγαλοοικονόμου από τον Μάιο του 2018 αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει στη Βουλή.

Δύσκολες ώρες για την Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που από ότι φαίνεται…Οι τηλεοπτικοί καυγάδες, οι κουραμπιέδες, τα ζαρζαβατικά, τα τσιφτετέλια αλλά και τα ερωτοτράγουδα στον Αλέξη Τσίπρα έχουν επηρεάσει αρνητικά την πολιτική της εικόνα, που από ότι φαίνεται θα είναι η πρώτη και η τελευταία Κοινοβουλευτική της Θητεία στη Ελληνική Βουλή.