Εκλογές 2019: Παρουσίαση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Κώστα Σπηλιόπουλου στην Ηλεία

Περιφερειακές εκλογές 2019: Τον βασικό κορμό των υποψηφίων του και στην Ηλεία, θα παρουσιάσει στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Απριλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» προέρχονται από ευρύ πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό φάσμα, με πλούσια δράση για τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρει:

«Ο νομός Ηλείας, όπως και οι άλλοι νομοί της Δυτικής Ελλάδας αφέθηκαν στην τύχη τους από την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή. Δεν υπήρξε συγκεκριμένο σχέδιο για τις υποδομές, με προεξάρχουσα σαφώς την Πατρών – Πύργου που έχει καθυστερήσει σημαντικά.

Έλλειψε ένα στοχευμένο πλαίσιο δράσης για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με βαρύτητα στο ισχυρότατο παγκοσμίως όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η απουσία της Περιφέρειας και σε θέματα υγείας, παιδείας, αθλητισμού και περιβάλλοντος είναι φανερή. Γι’ αυτό γυρίζουμε σελίδα. Όλοι ΜΑΖΙ. Αφήνουμε πίσω το παλιό και κουρασμένο, για την Περιφέρεια που μας αξίζει».

ΠΗΓΗ ilialive.gr