Εκλογές 2019 – Ορφανός: Προέρχομαι από λαϊκή γειτονιά, ζω τα προβλήματά σας

Δημοτικές εκλογές 2019: Την περιοχή της Ξηροκρήνης, στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους.

«Προέρχομαι κι εγώ από μια λαϊκή γειτονιά και γνωρίζω, πώς αισθάνεται ο καθένας από εσάς. Ζω τα προβλήματά σας και νοιάζομαι γι’ αυτά. Θα δώσουμε μεγαλύτερη φροντίδα σε αυτήν την περιοχή, διότι είναι μία από αυτές που έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αν ξαναβρεθούμε εδώ σε 52 μήνες, στο τέλος της επόμενης θητείας του δημάρχου, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το λέω αυτό, διότι εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και όταν υποσχεθώ κάτι, θα γίνει», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος, αναφερόμενος ενδεικτικά στην έλλειψη πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, στο προβληματικό οδικό δίκτυο, στην έλλειψη παιδικών σταθμών, στο αίσθημα ανασφάλειας και στα ζητήματα που δημιουργούνται από τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

«Η Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα να αλλάξει κατεύθυνση και μαζί και όλες οι περιοχές της. Δεν μπορώ να σκεφθώ ότι αρκεί να έχουμε μία όμορφη παραλία και στις άλλες περιοχές να μην υπάρχει καλή ποιότητα ζωής. Είμαστε διατεθειμένοι να ασχοληθούμε με τη ζωή σας. Είμαστε εδώ, γιατί νοιαζόμαστε για εσάς», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει όλες τις προοπτικές και τις δυνατότητες που διαθέτει η Θεσσαλονίκη.

«Αντίπαλός μας είναι το πρόβλημα και θα το νικήσουμε. Θα βρίσκετε πάντοτε μία ανοιχτή πόρτα, για να συζητήσουμε, όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί», σημείωσε.

ΠΗΓΗ thestival.gr