Εκλογές 2019 – Πέραμα: Δυναμική επιστροφή για τον πρώην Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο

Η επιστροφή του Γιάννη Λαγουδάκου και η πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Περάματος δίνει άλλο χρώμα στην προεκλογική περίοδο – Δυναμική επιστροφή για τον πρώην Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο και την παράταξη «Πέραμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

«Δήμαρχο επιλέγουμε από την πρώτη κυριακή – Μην επιτρέψετε σε πλανόδιους να παζαρέψουν την ψήφο σας τη 2η Κυριακή για δικό τους όφελος…».

Με αυτό το σύνθημα ο πρώην Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος κάνει δυναμικό come back στη διεκδίκηση της δημαρχίας αν και δεν έλλειψε ποτέ από τα δημοτικά συμβούλια της πόλης.

Με τεράστια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Γιάννης Λαγουδάκος έχει ήδη δημιουργήσει παράσταση νίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μάλιστα, το συνδυασμό του κ. Λαγουδάκου – πέραν παλαιών πολιτικών φίλων και έμπειρων αυτοδιοικητικών – πλαισιώνουν και νέα άξια στελέχη, ιδιαίτερα αγαπητά στην τοπική κοινωνία του Περάματος, που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.

Εδώ με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη που τους συνδέει φιλία ετών

Ο Γιάννης Λαγουδάκος είναι γεννημένος στην Αθήνα την 1η Μαΐου 1971, πρώην Δήμαρχος και μόνιμος κάτοικος του Περάματος.

Με όπλο του την εμπειρία και τη μαχητικότητα οργώνει το Πέραμα απ’ άκρη σε άκρη

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Παράλληλα έχει δύο μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις:

α) στην «Οργάνωση Διοίκησης Τοπικής Αυτοδιοίκησης», και

β) στην «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία». Έχει καταγωγή από τη Μάνη. Διετέλεσε Δήμαρχος την τετραετία 2002-2006 στο Πέραμα, ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΡΑΜΑ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», εκλέχθηκε δε στο δημαρχιακό θώκο σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Στη θητεία του, το Σεπτέμβριο του 2003, ως Δήμαρχος είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, με την ενέργειά του να προβεί σε διήμερη απεργία πείνας και στην κατάληψη του 4ου νηπιαγωγείου Περάματος, διαμαρτυρόμενος για την μεγάλη καθυστέρηση στην αποπεράτωση του νηπιαγωγείου.

Είχε επίσης απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη δράση του, δίνοντας αγώνες με «κλείσιμο δρόμων» και με κινητοποιήσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα δυσοσμίας των βοθρολυμάτων της Ψυττάλειας.


Πηγή