Εκλογές 2019: Πού βάζει υποψηφιότητα ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος

Δημοτικές εκλογές 2019: O γνωστός ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος θα κατέβει υποψήφιος στον δήμο Λυκόβρυσης – Πέυκης στο πλευρό του νυν δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Πόλη της Ζωής μας», κατά την οποία ο κ. Μαυρίδης τον καλωσόρισε επίσημα στον συνδυασμό του.

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Ορφέα στη ομάδα μας, έναν νέο άνθρωπο, που έχει διακριθεί, όμως, στην τέχνη του. Με την εμπειρία του από τον χώρο του πολιτισμού μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την ανάπτυξη και ανάδειξη των πολιτιστικών μας χώρων, με δρώμενα, για όλους τους δημότες και κυρίως τους νέους και για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο δημιουργικού και παραγωγικού καλλιτεχνικά Δήμου».

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1986 και ζει στη Λυκόβρυση από το 2001. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ε. της ΣΕΛΕΤΕ στο Τμήμα Γραφικών Τεχνών, ασχολείται ενεργά με τα εικαστικά, τη ζωγραφική και τη μουσική, ενώ επαγγελματικά ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας ηθοποιός. Δραστηριοποιείται στο ραδιόφωνο και στον τομέα της διαφήμισης. Έχει ενσαρκώσει πληθώρα πρωταγωνιστικών ρόλων, συνεργαζόμενος με σπουδαίους καλλιτέχνες, σε επιτυχημένες παραγωγές γνωστών θεατρικών σκηνών και των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών.

Πηγή