Υποψήφιοι Πατούλη στον Πειραιά – Σαράντος Ευσταθόπουλος: Ποιος είναι και γιατί να τον ψηφίσετε

Ο Μαθηματικός – Εκδότης του Piraeus Press (www.piraeuspress.gr) και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Ευσταθόπουλος Σαράντος (Σαραντάκος), είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη.

Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές υποψηφιότητες του Γιώργου Πατούλη, με μακρά αυτοδιοικητική πορεία παρά το νεαρό της ηλικίας του και πλούσια επαγγελματική διαδρομή στον τομέα της Επικοινωνίας και του Διαδικτύου.

Είναι αυτοδημιούργητος και δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια.
image4-1.jpeg
Γνωρίζει πώς, πού, σε ποιον και πότε πρέπει να απευθυνθεί, να διεκδικήσει και να κερδίσει κάτι, για το καλό του Πειραιά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΥΛΟΣ

✔️ Γεννήθηκε το 1982 στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά, όπου μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται.

✔️ Είναι άγαμος, μέλος τρίτεκνης οικογένειας και έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

✔️ Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι τελειόφοιτος στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και International Business του University of East London. Ομιλεί την αγγλική.

✔️ Είναι Εκδότης του Piraeus Press, παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ως Ελεύθερος Επαγγελματίας σε επίπεδο στρατηγικής και επικοινωνίας, ενώ θεωρείται «μετρ» της Διαδικτυακής Επικοινωνίας.

✔️ Έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής σε μεγάλους ομίλους ΜΜΕ (Newsbomb.gr, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κλπ), ως Καθηγητής Μαθηματικών και Δάσκαλος Σκακιού.

✔️ Γνωρίζει τα της αυτοδιοίκησης από νεαρή ηλικία αφού μόλις στα 24 του εξελέγη Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά με το συνδυασμό του Χρήστου Αγραπίδη (πρώτος σε σταυρούς προτίμησης) και στα 28 του Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

✔️ Έχει πλούσια κοινωνική δράση, αφού είναι εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μέλος του ΔΣ του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, αν. μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνίας της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος και Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

✔️ Οργάνωσε και συνίδρυσε την πρώτη Ένωση Περιφερειακών Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης – ως ιδιοκτήτης ενός εκ των κορυφαίων και πολυβραβευμένων ενημερωτικών sites, του www.PiraeusPress.gr – ενώ εκλέχθηκε ομόφωνα και πρώτος Πρόεδρός της.

✔️ Υπήρξε μαθητής και αργότερα στέλεχος των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

✔️ Αγαπάει ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, είναι Ολυμπιακός «από κούνια», ενώ από τα 6 του χρόνια ασχολείται συστηματικά με το αγωνιστικό σκάκι.

✔️ Στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε Πρόεδρος των Φοιτητών του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Υπεύθυνος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

✔️ Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (νεολαίας Νέας Δημοκρατίας).

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται στον Πειραιά.
Δεν αρκείται στις διαπιστώσεις, αλλά προτείνει συγκεκριμένες και καινοτόμες λύσεις στα επιμέρους προβλήματα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ

✔️ Γιατί γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται στον Πειραιά.

✔️ Γιατί λόγω της φύσης της δουλειάς του (www.PiraeusPress.gr) γνωρίζει καλά τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ευρύτερο Πειραιά, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στους άλλους ευαίσθητους τομείς ενδιαφέροντος.

✔️ Γιατί είναι αυτοδημιούργητος και δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια.

✔️ Γιατί διαφυλάττει τις αξίες και τα ιδανικα με τα οποία τον μεγάλωσαν οι γονείς του και διατρανώνει την αγάπη του για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

✔️ Γιατί δεν αποσκοπεί στην επαγγελματική του αποκατάσταση μέσω της ενασχόλησής με τα κοινά.

✔️ Γιατί αγαπά τον συνάνθρωπό του και νοιάζεται πραγματικά για αυτόν.

✔️ Γιατί δεν αρκείται στις διαπιστώσεις, αλλά προτείνει συγκεκριμένες και καινοτόμες λύσεις στα επιμέρους προβλήματα.

✔️ Γιατί ως ελεύθερος επαγγελματίας γνωρίζει, βιώνει και αφουγκράζεται πλήρως τις αγωνίες του επιχειρηματικού κόσμου.

✔️ Γιατί γνωρίζει πώς, πού, σε ποιον και πότε πρέπει να απευθυνθεί, να διεκδικήσει και να κερδίσει κάτι, για το καλό του Πειραιά.

✔️ Γιατί είναι νέος, με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά.

✔️ Γιατί θέλει να ζήσει τη στιγμή που ο Πειραιάς, η Νίκαια, ο Ρέντης, ο Κορυδαλλός, το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα και το Πέραμα, θα είναι οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας, πόλος έλξης για το Λεκανοπέδιο της Αττικής και όχι μόνο.

✔️ Γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχει ακόμα Ελπίδα για τα παιδιά του Πειραιά, για την Αττική, για ολόκληρη την Ελλάδα!

*Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά περιλαμβάνει τους Δήμους:

Πειραιά, Νίκαιας – Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος.

image10.gif
Δυναμικά η παράταξη του Γιώργου Πατούλη και στον Πειραιά


Πηγή