«Καρφί» Μπουτάρη σε Νοτοπούλου: Σταμάτα να καπηλεύεσαι το έργο μου, πες τι προτείνεις εσύ

«Καρφί» προς την Κατερίνα Νοτοπούλου εκτόξευσε ο Γιάννης Μπουτάρης απαντώντας στους ισχυρισμούς της πως «έβαλε πλάτη στη διοίκηση Μπουτάρη, προκειμένου να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του δήμου», Θεσσαλονίκης.

«Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα», προσθέτει.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στον Alpha 96.5, αναφέρθηκε στη διοίκηση Μπουτάρη υποστηρίζοντας πως με τη «διοίκηση του Γ. Μπουτάρη και με μας να βάζουμε πλάτη» νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την υπεξαίρεση των 17,8 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, όπως ανέφερε η ίδια.