Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Ενώσαμε με επιτυχία τρεις πόλεις σε μία – Το πλάνο της επόμενης θητείας

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr έκανε τον απολογισμό της δεύτερης θητείας του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα τέσσερα κυρίαρχα προβλήματα που επίλυσε μέσα στην τετραετία ενώ τόνισε την σημαντικότητα της ανάκτησης της παραλίας Βουλιαγμένης από την «Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου».

Τον απολογισμό του έργου του έκανε το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαΐου ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, παρουσία δημοτικών συμβούλων και μέσων ενημέρωσης ανακοινώνοντας εκ νέου την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο.

Όπως είπε ο κ. Κωνσταντέλλος αυτά τα χρόνια κατάφεραν να κάνουν σημαντικά έργα αλλά και να συμβάλλουν στην οικονομική, τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής με την υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων και έργων.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr αναφέρθηκε στο έργο που έχει αφήσει.

«Αισθάνομαι ευτυχής γιατί καταφέραμε παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, να φέρουμε σε πέρας ότι υποσχεθήκαμε και στις δύο προγραμματικές μας εξαγγελίες για την περίοδο 2014-2019 αλλά και 2019-2023. Καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε στην ολότητα του και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το δεύτερο επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η παράταξη μας συνεχίζει να είναι δυνατή, συνεχίζει να προσελκύει ενδιαφέρον συνδημοτών μας, δεν υπάρχουν διαρροές, δεν υπάρχουν μοναχικές διαδρομές και άνθρωποι ή ομάδες οι οποίες έχουν αποκοπεί και αυτό δείχνει ότι συνεχίζει να είναι ένας υγιής πολιτικός οργανισμός που παράγει θετικό έργο για την πόλη μας», είπε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τέσσερα κυρίαρχα προβλήματα που επίλυσε ο ίδιος σε συνεργασία με το δημοτικό συμβούλιο.

«Το πρώτο και κυριότερο είναι ότι η πόλη μας προέρχεται από μία συνένωση του πρώην δήμου Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, πλέον καταφέραμε να ενώσουμε και λειτουργικά και επιχειρησιακά τις τρεις πόλεις σε μίας», είπε.

Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο πολύ σημαντικό και ουσιαστικό είναι ότι δώσαμε μία νέα πνοή στα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν για το περιβάλλον. Όταν μιλάμε για το περιβάλλον εννοούμε για τη διαχείριση απορριμμάτων, για την εξοικονόμηση ενέργειας, την παραγωγή ενέργειας συντελώντας έτσι να μειώσουμε δραστικά το ανθρακικό αποτύπωμα της πόλης. Μιλάμε για μειώσεις οι οποίες υπερβαίνουν το 50-60%».

«Από εκεί και πέρα δώσαμε μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης, το λειτουργικό πρόσωπο της πόλης, δηλαδή να μπορεί να εξυπηρετείτε ο πολίτης και διοικητικά και οργανωτικά. Ψηφιοποιήσαμε σχεδόν τα πάντα, μπορεί ο πολίτης απομακρυσμένα να κάνει όλες τις λειτουργίες και τις συναλλαγές του», συμπλήρωσε ο κύριος Κωνσταντέλλος στην κάμερα του Newsbomb.gr.

«Σε αυτό που δώσαμε μεγάλη προσοχή είναι ο “ελεύθερος χώρος”, οι πλατείες, έχουμε ανακατασκευάσει και κατασκευάσει 54 παιδικές χαρές, έχουμε ανακατασκευάσει περίπου 30 πλατείες, όλα αυτά έχουν γίνει με συγκεκριμένο πλάνο, σχέδιο και στρατηγική κάτι το οποίο έρχεται να εμπεδωθεί στην άποψη και τα μάτια του κόσμου ο οποίος αγκαλιάζει σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες. Προφανώς έχουν υπάρξει προβλήματα, προφανώς έχουν γίνει λάθη, όταν κάποιος πράττει θα γίνουν και λάθη, αυτό είναι το σημαντικό», συμπλήρωσε.

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αναφέρθηκε στην ιστορικής σημασίας απόφαση η οποία αλλάζει πολλά στην καθημερινότητα των κατοίκων τις επόμενες δεκαετίες και αφορά την ανάκτηση της παραλίας της Βάρκιζας. Όπως ανέφερε ο ίδιος μετά από μία σειρά αλλεπάλληλων γραφειοκρατικών και νομικών καθυστερήσεων μεταξύ της ΕΤΑΔ και της εταιρείας που μίσθωνε την παραλία μέχρι σήμερα, διαφαίνεται πλέον η οριστική μεταβίβαση της πλαζ στη διαχείριση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η επαναλειτουργία της με νέους, ευνοϊκότερους για του δημότες όρους.

«Πρόκειται για τρεις παραλίες και πολλές παράκτιες ζώνες είναι κομμάτι της Α’ πλαζ Βούλας, Β’ πλαζ Βούλας, είναι η παραλία “Yabanaki” στη Βάρκιζα. Υπάρχει μία στρατηγική, είναι μεγάλη η ευθύνη που παίρνουμε, γιατί έχει και οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες αναδύονται από αυτή την ιστορία. Θεωρούμε ότι στο “μπαλκόνι” της πόλης, που είναι αυτές οι κλειστές τουριστικές εγκαταστάσεις, πρέπει η διοίκηση – διαχείριση να είναι εγκύτερα δεν μπορεί να είναι απομακρυσμένα», ανέφερε ο κύριος Κωνσταντέλλος στο Νewsbomb.gr.

«Έπρεπε εδώ και πολλές δεκαετίες να γίνει αυτό το οποίο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση-διαχείριση για μεγάλες χρονικές διάρκειες από 25-45 χρόνια έχει περιέλθει στο δήμο και τα δικαιώματα των δημοτών για ελεύθερη πρόσβαση στις κρυφές παραλίες έχουν υποστηριχθεί και έχουν εμπεδωθεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε: «Αυτές οι εγκαταστάσεις δεν θα λειτουργήσουν αρνητικά για τη λειτουργία της πόλης. Η πόλη μας, είναι οικιστική, δεν έχουμε εμπορικά κέντρα, δεν έχουμε νυχτερινά κέντρα, είμαστε μία όμορφη πόλη κατοικίας με πανέμορφες παραλίες, όμορφους λόγους και πράσινο, έτσι θέλουμε να παραμείνουμε».

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Ζητά ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών στα «3Β»

Τη συμμετοχή της Δημοτικής Παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς και τους 138 από τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό των 158 υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 30 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος έκανε μία σύντομη αναφορά στην κατεύθυνση του έργου που έχει ολοκληρωθεί συνολικά από το 2014 που ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης της πόλης και αναφέρθηκε στις κεντρικές στοχεύσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο που ξεκινάει το 2024 και ολοκληρώνεται το 2028.

Τα 138 ονόματα της Δημοτικής Παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μεταξύ άλλων παρουσίασε ανά δημοτική ενότητα τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ο οποίος αποτελεί σύνθεση έμπειρων στελεχών με την προσθήκη νέων υποψηφίων με γνώσεις και όρεξη για προσφορά.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου του 2023 αποδεικνύει τη διαχρονική ικανότητα του συνδυασμού να διευρύνει το στελεχιακό του δυναμικό με αποτέλεσμα το κάθε ψηφοδέλτιο που καταρτίζει να είναι ισχυρότερο, ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο αρχής γενομένης από το 2010, και συνεχίζοντας το 2014, το 2019 και πλέον το 2023.

Ειδική αναφορά έκανε ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κωνσταντέλλος στο γεγονός πως έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο τρεις υποψήφιοι που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως επικεφαλής συνδυασμών, οι κ.κ. Μαρία Σίνα και Μανώλης Δασκαλάκης οι οποίοι πέτυχαν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ως υποψήφιοι δήμαρχοι καθώς και ο κ. Διονύσης Κοντονής ο οποίος ηγήθηκε ψηφοδελτίου που συμμετείχε στις εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Βουλιαγμένης.

ΒΑΡΗ

  1. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Επιχειρηματίας – Διαφημιστής
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Διευθυντής πωλήσεων φαρμακευτικής εταιρείας
  3. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ – Φιλόλογος
  4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ – Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  5. ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – Επιχειρηματίας
  6. ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Αστυνομικός εν αποστρατεία
  7. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία
  8. ΔΡΟΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Συνταξιούχος Εργολάβος
  9. ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Φυσικοθεραπευτής
  10. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διεθνείς σχέσεις – Στρατηγικές σπουδές και συγγραφέας
  11. ΚΑΔΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Δικηγόρος
  12. ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – Προϊστάμενη Αυτοτελούς Τμήματος Ποιότητας και Εσωτερικού Ελέγχου στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων
  13. ΚΑΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ – Ιδιωτική Υπάλληλος
  14. ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) – Νοσηλεύτρια
  15. ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Επιχειρηματίας – Οικονομολόγος
  16. ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Οικογενειακός Προσωπικός Ιατρός ΕΟΠΠΥ από το 1995
  17. ΚΟΥΤΡΑΣ ΦΩΤΗΣ – Συνταξιούχος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας
  18. ΚΡΟΜΥΔΑ (ΜΑΝΙΑΤΗ) ΕΛΕΝΑ – Δημιουργός, μουσικός παραγωγός και αρθρογράφος
  19. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Δικηγόρος
  20. ΛΑΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Πρώην Ιπτάμενος Φροντιστής Ολυμπιακής Αεροπορίας
  21. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  22. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Βάρης στο Τμήμα Μηχανολογίας
  23. ΜΑΡΚΟΖΑΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – Συνταξιούχος Επιμελητηριακό Στέλεχος
  24. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Τοπογράφος Μηχανικός και Αεροπόρος
  25. ΜΠΕΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  26. ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ – Επιχειρηματίας
  27. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ρώμης, PhD Αεροναυπηγός Μηχανικός, Διευθυντής Πτητικών Προτύπων στην Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας
  28. ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) – Ασφαλίστρια Interamerican
  29. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Η/Υ
  30. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ (ΡΕΑ) – Επιχειρηματίας
  31. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Συνταξιούχος
  32. ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Επιχειρηματίας
  33. ΠΛΙΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
  34. ΣΚΟΥΡΤΗ – ΤΣΟΚΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΛΗ) – Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  35. ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – Έμπορος
  36. ΣΥΛΙΓΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – Τοπογράφος – Μηχανικός
  37. ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Συνταξιούχος ΔΕΗ
  38. ΤΑΞΕΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – Επιχειρηματίας
  39. ΤΖΗΛΙΟΥ – ΤΡΙΒΥΖΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) – Συνταξιούχος λογίστρια
  40. ΤΣΙΩΜΟΥ ΣΟΦΙΑ – Τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Interior Design, Newcastle College
  41. ΤΣΟΛΟΜΥΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Συνταξιούχος Ταχυδρομικός Υπάλληλος ΕΛΤΑ
  42. ΧΑΡΑΜΗ – ΑΣΚΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ – Εκπαιδευτικός
  43. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Οικονομολόγος Διεθνολόγος
  44. ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΒΟΥΛΑ

  1. ΑΓΙΑΜΠΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Επιχειρηματίας
  2. ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Φοιτητής Ναυπηγών Μηχανικών στο ΠΑ.Δ.Α.
  3. ΑΜΠΑΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  4. ΑΜΠΕΛΙΚΑΚΗ-ΠΕΡΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) – Φιλόλογος
  5. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Πολιτικός Επιστήμων
  6. ΒΑΛΑΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επενδύσεων
  7. ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – Επιχειρηματίας
  8. ΒΙΚΕΛHΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ- Διευθυντής Συμβουλευτικής Εταιρείας σε Financial Consulting
  9. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος
  10. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος
  11. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ – Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Σύμβουλος Διατροφής
  12. ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ Ε.Μ.Π.
  13. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ – Επιχειρηματίας
  14. ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος
  15. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Πρώην Ποδοσφαιριστής και Προπονητής Ποδοσφαίρου
  16. ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ – Επιχειρηματίας
  17. ΖΕΡΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – Κυβερνήτης Πολιτικής Αεροπορίας
  18. ΖΗΡΑ ΤΟΝΙΑ – Επιχειρηματίας
  19. ΖΗΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) – Τεχνολόγος-Ακτινολόγος
  20. ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗΣ – Στέλεχος Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων
  21. ΚΑΙΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  22. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Ηλεκτρονικός Μηχανικός
  23. ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (ΝΑΝΑ) – Επιχειρηματίας
  24. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Επιχειρηματίας
  25. ΚΑΡΑΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Στρατηγός εν αποστρατεία
  26. ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Ξενοδόχος
  27. ΚΙΚΗ ΕΥΣΕΒΙΑ (ΕΦΗ) – Επιχειρηματίας
  28. ΚΙΟΥΚΗ ΕΦΗ – Ηθοποιός
  29. ΚΛΗΜΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – Επιχειρηματίας
  30. ΚΟΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Τουριστικά Επαγγέλματα
  31. ΚΟΛΛΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ – Γυμνάστρια – Παρουσιάστρια
  32. ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ – Επιχειρηματίας
  33. ΚΟΡΔΟΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Εκπαιδευτικός Διευθυντής Σχολικής Μονάδας
  34. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Δικηγόρος
  35. ΚΟΥΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  36. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Επιχειρηματίας
  37. ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ – Παιδαγωγός
  38. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗ – ΜΥΡΤΩ – Επιχειρηματίας
  39. ΛΕΧΤΙΝΕΝ (LEHTINEN) ΤΕΜΟΥ (TEEMU) – Σύμβουλος επιχειρήσεων
  40. ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΑΡΜΑΝΔΟΣ Sport Management – Προπονητής Κολύμβησης
  41. ΜΑΔΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Έμπορος
  42. ΜΑΚΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ – Ηθοποιός
  43. ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιατρός – Ουρολόγος – Επιμελητής Α’
  44. ΜΑΛΕΥΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ – Επικοινωνιολόγος
  45. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – Μεταφραστής/Διερμηνέας, Ιδιωτικός υπάλληλος
  46. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ – Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος
  47. ΜΟΥΖΟΥΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων
  48. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Υπάλληλος εξυπηρέτησης εδάφους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος
  49. ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΜΑ) – Συνταξιούχος λογίστρια
  50. ΝΤΕΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  51. ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – Μεσίτης Ακινήτων
  52. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας
  53. ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Ιατρός Καρδιολόγος
  54. ΠΑΤΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Υπάλληλος Δήμου Αθηναίων
  55. ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ – Επιχειρηματίας
  56. ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΓΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ – Τουριστικές Επιχειρήσεις (Yacht Broker)
  57. ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΝΤΑΡΙΑ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  58. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Μάγειρας
  59. ΡΗΓΑΣ ΦΑΝΗΣ – Επιχειρηματίας
  60. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  61. ΣΑΛΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Διπλωματούχος Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
  62. ΣΑΧΑΤΖΙΑΝ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ – Κοινωνιολόγος – Δημοτική Υπάλληλος
  63. ΣΚΕΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ – Συνταξιούχος Δημοτική Υπάλληλος
  64. ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Δημόσιες Σχέσεις
  65. ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  66. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Συνταξιούχος Επιχειρηματίας
  67. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ – Πολιτικός Επιστήμονας – Επικοινωνιολόγος
  68. ΧΕΙΛΑ ΕΥΗ – Σύμβουλος ψυχικής υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια
  69. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  70. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΩΗ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  71. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γενικός Χειρουργός
  72. ΨΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Επιχειρηματίας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΖΑΧΟΣ – Επιχειρηματίας – Πρώην Διεθνής Υδατοσφαιριστής
  2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – Μεσίτης Αγοραπωλησιών Πλοίων
  3. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Δικηγόρος – Νομική Σύμβουλος
  4. ΒΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ESTEL Χημικός Μηχανικός
  5. ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ – Συνταξιούχος Λογιστής
  6. ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – Επιχειρηματίας
  7. ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – Ιατρός
  8. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι
  9. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Δημοσιογράφος – Αθλητικογράφος
  10. ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Οικονομολόγος
  11. ΚΡΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Οικονομικός Σύμβουλος – Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας
  12. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Κυβερνήτης Αεροσκαφών
  13. ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Επιχειρηματίας
  14. ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Οικονομολόγος – Διευθυντής ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
  15. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Επιχειρηματίας
  16. ΣΙΝΑ-ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ – Επιχειρηματίας
  17. ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – Επιχειρηματίας
  18. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – Ασφαλιστικός Σύμβουλος
  19. ΤΖΟΥΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  20. ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  21. ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Μετά την παρουσίαση των ονομάτων, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το σύνολο των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν έμπρακτα στο έργο της Δημοτικής Αρχής και τόνισε το γεγονός πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο αλλά και για τη δημοτική αρχή το γεγονός πως καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία της παράταξης, η αποδοχή σε επίπεδο πολιτικών σχηματισμών αλλά και της κοινωνίας διευρύνεται σημαντικά. Το γεγονός δίνει πρωτίστως ηθική ικανοποίηση και αποτελεί απόδειξη πως η βασική αποστολή της Δημοτικής Αρχής που είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η διατήρηση της μοναδικής φυσιογνωμίας της πόλης επιτυγχάνεται και αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες μας.

Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει αναλυτικός απολογισμός του Δημοτικού Έργου. Παράλληλα, το πρόγραμμα του συνδυασμού ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που έχει καταρτιστεί θα τεθεί σε ευρεία διαβούλευση προκειμένου να οριστικοποιηθεί.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Διαχειριστήκαμε έκτακτες κρίσεις με επιτυχία»

Σε ανάρτηση που έκανε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η παράταξή μας “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις” δηλώνει δυναμικά “παρών” στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, με δυνατή ομάδα, έτοιμη να συνεχίσει το έργο δημιουργίας και προσφοράς στην πόλη μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο:

«Σε λίγους μήνες ολοκληρώνουμε και τη δεύτερη θητεία μας στο τιμόνι του Δήμου μας. Μέσα σ’ αυτά τα εννέα χρόνια προσπαθήσαμε να κάνουμε την πόλη μας Πράσινη, Ευφυή, Αποτελεσματική και Φιλική προς τον Πολίτη.

https://www.instagram.com/p/Cs4hCXHNSfg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και δώσαμε λύσεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό.Διαχειριστήκαμε έκτακτες κρίσεις με επιτυχία. Εργαστήκαμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Σε ένα μεγάλο ποσοστό τα καταφέραμε. Πεποίθησή μας είναι ότι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε.

Όμως, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γινόταν εάν δεν είχαμε την συμπαράσταση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων των δεκάδων εθελοντών και φίλων της μεγάλης μας παράταξης που σε κάθε μας κάλεσμα ήταν παρόντες.

Σήμερα ανακοινώσαμε τους 138 από τους 158 δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη των εκλογών.

Η παράταξή μας “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις” δηλώνει δυναμικά “παρών” στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, με δυνατή ομάδα, έτοιμη να συνεχίσει το έργο δημιουργίας και προσφοράς στην πόλη μας».

Πηγή