Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι κολοκυθοκεφτέδες που τον ξετρέλαναν και η «Φούσκα»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου σε αρκετά χαλαρό κλίμα

Στιγμιότυπα από την παρουσία του στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα εκτυλίχθηκαν στα backstage, στο πλατό του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου σε αρκετά χαλαρό κλίμα.

Τόσο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τα παρελκόμενα της εκπομπής στο Instagram, με τον κ. Μητσοτάκη να εμφανίζεται με αρκετά καλή διάθεση κια να συνομιλεί με τους παρουσιαστές, ενώ δεν έλειψαν και οι selfies.

-2023-06-01-8.06.15-.jpg

Μετά το τέλος της εκπομπής μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ δοκίμασε κολοκυθοκεφτέδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δείχνοντας να τους απολαμβάνει.

«Έλα και μας έπιασε η πείνα», ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός χαριτολογώντας σε story που ανέβασε στο Instagram, με τη λεζάντα να γράφει «Αμέσως μετά την εκπομπή μας περίμεναν ζεστοί κολοκυθοκεφτέδες από τη μοναδική Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

Εκτός όμως από τους κολοκυθοκεφτέδες της γνωστής μαγείρισσας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξετρέλανε και η «Φούσκα», το σκυλάκι του Γιώργου Λιάγκα.

https://www.instagram.com/reel/Cs8kjY_KLrA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πηγή