«Σφάχτηκαν» on air Τσακαλώτος-Λοβέρδος – «Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;»

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στο θέμα του εκλογικού αποτελέσματος. 

Για τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών και το πρόγραμμα των κομμάτων για τις δεύτερες κάλπες μίλησαν στον ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν στο θέμα του εκλογικού αποτελέσματος. Μιλώντας για το πρόγραμμα και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε πως «δεν δώσαμε αρκετή ιδεολογική μάχη με τη ΝΔ. Δεν πείσαμε τους πολίτες ότι έχουμε κάποιες αξίες».

Ο κ. Λοβέρδος από την πλευρά του απάντησε πως «έχουμε μπροστά μας μία εκλογική μάχη», ενώ τόνισε ότι βασικός χορηγός του 41% της ΝΔ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. «Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.»

Τότε ξέσπασε κόντρα με τον κ. Τσακαλώτο να λέει ότι «τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση», ενώ γελούσε αναφερόμενος στην «αντιπολίτευση του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι «δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ» και τότε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του είπε «Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;», με τον ίδιο να απαντάει «Είστε ο χορηγός της ΝΔ. Δεν τους ακούει κανείς».


Πηγή