Υποκρισία του Αλβανικού ΥΠΕΞ: Ο Φρέντι Μπελέρης «είναι ισότιμος μπροστά στο νόμο»

Τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν «ξεσαλώσει» στα αλβανικά χωριά του δήμου Χιμάρας και πληθώρα ατόμων μιλούν στην κάμερα ότι ο Φρέντι Μπελέρη

Την απάντησή της στις δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη έδωσε η Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Όλτα Τζιάτσκα. Σε ανάρτησή της στο «Twitter», αναφέρει ότι η πάταξη της εξαγοράς ψήφου αποτελεί προτεραιότητα για την αλβανική δικαιοσύνη και αφορά ισότιμα όλους τους πολίτες της χώρας και τους Έλληνες της Αλβανίας. Συνεπώς, αναφέρει και ο Φρέντι Μπελέρη είναι ισότιμος μπροστά στο νόμο και ανήκει στα αρμόδια όργανα να κρίνουν την υπόθεση.

Καλεί, όπως είπε, τους φίλους μας στην Αθήνα να παρακολουθήσουν από κοντά και με υπομονή την υπόθεση, επιτρέποντας στην αλβανική δικαιοσύνη να εκτελέσει το έργο της, χωρίς πιέσεις ή διασπαστικά μηνύματα. Καλό είναι να ενημερώσουμε τις Βρυξέλλες, ανέφερε η Τζιάτσκα, αλλά πρέπει να υπομένουμε και τα στοιχεία.

Τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν «ξεσαλώσει» στα αλβανικά χωριά του δήμου Χιμάρας και πληθώρα ατόμων μιλούν στην κάμερα ότι ο Φρέντι Μπελέρη και το κλιμάκιό του, τους υποσχέθηκαν χρήματα για να τους υπερψηφίσουν στις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Επίσης τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για την ύπαρξη συμφωνητικού μεταξύ του Φρέντι Μπελέρη και ενός ατόμου της δικαιοσύνης που παρουσιάστηκε ως υποστηρικτής του, για παραλαβή χρημάτων με προορισμό την εξαγορά ψήφων υπέρ του.

Πηγή