Μάντζος: Οι πολίτες δεν αισθάνονται καμία σιγουριά για το μέλλον που τους υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης

«Οι πολίτες δεν αισθάνονται καμία σιγουριά για το μέλλον που τους υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Δημήτρης Μάντζος αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Ο κ. Πρωθυπουργός, με μια ακόμη ανέμπνευστη έκθεση ιδεών, επέμεινε στην επιλεκτική και παραπλανητική περιγραφή των πεπραγμένων της κυβερνητικής του θητείας.

Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τις προσβολές στο κράτος δικαίου και τα δικαιώματα. Για τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, για τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, την ανάπτυξη για λίγους, την εργασιακή ανασφάλεια, τις χαμηλές προσδοκίες για τους νέους, για τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Για μας η επενδυτική βαθμίδα είναι μέσο για την επίτευξη του πραγματικού εθνικού στόχου: Μιας ανθεκτικής και συνεκτικής κοινωνίας, της δίκαιης ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου για όλους τους πολίτες, όχι τους αρεστούς.

Τριάντα ημέρες πριν τις εκλογές ένα είναι βέβαιο: Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν ο κ. Μητσοτάκης αισθάνεται «σίγουρος» για τον εαυτό του.

Εκείνο που έχει σημασία είναι πως οι πολίτες δεν αισθάνονται καμία σιγουριά για το μέλλον, που εκείνος τους υπόσχεται.

Στις 21 Μαΐου, παίρνουμε μαζί, Απόφαση Αλλαγής».


Πηγή