Υπόθεση Γεωργούλη: Διαγράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για χυδαία ανάρτηση στα social media

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ διαγράφεται από το κόμμα καθώς προχώρησε σε χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη στα social media.

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μίγας, είχε προχωρήσει σε μια χυδαία ανάρτηση στο Facebook, μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Στο χυδαίο του παραλήρημα άφηνε αιχμές και για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, προφανώς λόγω του γεγονότος ότι η καταγγέλλουσα είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την άμεση διαγραφή του λόγω της χυδαίας αυτής ανάρτησης.

Σκληρή ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επανήλθε με νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή σχόλια και αναφορές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Γεωργούλη. Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχόλιό του ανέφερε ότι η παραίνεση στη χθεσινή του ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», σημείωσε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη και τόνισε δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Επίσης απάντησε στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

-Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;», υπογράμμισε στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.


Πηγή