Κούλογλου: Είχαν ακουστεί φήμες για τον Γεωργούλη και είχε κληθεί για απαντήσεις

ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί, από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για τα όσα είχαν ακουστεί, ανέφερε ο Στέλιος Κούλογλου

Στις καταγγελίες της Ελένη Χρονοπούλου κατά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για κακοποίηση σε βάρος της, τοποθετήθηκε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18/4) στον ANT1, ανέφερε ότι «υπήρχαν φήμες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί, από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, και τις είχε είχε διαψεύσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ακαριαία

Για το θέμα μίλησε και Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος είχε, κατά τον κ. Κούλογλου εξετάσει αρμοδίως τον Αλέξη Γεωργούλη ρίχνοντας τα πυρά του κατά όσων δημοσίευσαν τις φωτογραφίες της Ελένης Χρονοπούλου, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα.


Πηγή