Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;

Ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Να αφήσει υποκριτικές κραυγές και τις υπεκφυγές καλεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας το ερώτημα « εάν είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση».

Ο ίδιος παράλληλα, υπογραμμίζει ότι με τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει «λάδι στη φωτιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Θεοδωρικάκου:

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε και ολόκληρο το κόμμα της, χρόνια τώρα, δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, το οποίο αγωνίζεται νυχθημερόν με αυταπάρνηση για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, τις οποίες διαταράσσουν πρόσωπα και συλλογικότητες που σπεύδει να καλύψει πολιτικά. Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά. Για όποιον λόγο κι αν το κάνει, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο και τους πολίτες. Ας αφήσει τις υποκριτικές κραυγές και τις υπεκφυγές κι ας μας πει καθαρά: είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;


Πηγή