Σεπόλια: Fake news ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε πού μένει η 12χρονη

Η αθλιότητα του εθισμένου στα fake news ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια, τονίζει το παρατηρητήριο Fake News της κυβέρνησης.

Fake news είναι σύμφωνα με το παρατηρητήριο της κυβέρνησης ο ισχυρισμός ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε πού μένει η 12χρονη από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις πληροφορίες για τη 12χρονη είχε δώσει ο προηγούμενος δικηγόρος της οικογένειάς της, Απόστολος Λύτρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εθισμένος στις ψευδείς ειδήσεις, τονίζει η ΝΔ.

Η ανακοίνωση:

Η αθλιότητα του εθισμένου στα fake news ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια!

Με αφορμή την καταγγελόμενη επίθεση κατά της 12χρονης, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου επανέφερε τον ψευδή ισχυρισμό ότι δήθεν η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 12χρονης κοπέλας.

Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες για το πού βρίσκεται η 12χρονη, είχαν δοθεί από τον προηγούμενο δικηγόρο της οικογένειας, κ. Απόστολο Λύτρα, κατά τη διάρκεια αλλεπάλληλων τηλεοπτικών συνέντευξεών του τον Νοέμβριο του 2022 και αναπαρήχθησαν από πολλές μεγάλες ιστοσελίδες, εκπομπές κτλ.

Σε πολύ μεταγενέστερο χρόνο, η Υφυπουργός, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, κλήθηκε να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή κ. Κρίτωνα Αρσένη. Ο ερωτών Βουλευτής ζητούσε να μάθει τις ενέργειες που έχουν γίνει για την προστασία, την ψυχολογική στήριξη και τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για την ανήλικη.

Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, ως όφειλε, απάντησε στη Βουλή, βάσει των εκθέσεων των ομάδων παιδικής προστασίας των Δήμων Λευκάδος και Αθηναίων. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ουδεμία νέα πληροφορία δεν έδωσε, πέραν όσων ήταν ήδη γνωστές.

Όλα τα ανωτέρω έχουν ήδη απαντηθεί εδώ και μήνες από την ίδια την Υπουργό. Παρ’ όλα αυτά, η αντιπολίτευση επιμένει να επαναφέρει ψευδείς ειδήσεις εργαλειοποιώντας με κυνισμό ακόμα και τόσο ευαίσθητες υποθέσεις και αδιαφορώντας σταθερά για την αλήθεια.


Πηγή