Ραλλία Χρηστίδου για τον φράχτη στον Έβρο: «Έχουν φράξει τα μέσα μας»

«Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες» – Το βίντεο της Ραλλίας Χρηστίδου στο TikTok για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο

Αίσθηση και αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της Ραλλίας Χρηστίδου για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση της στο TikTok εκφράζει την έντονη αντίθεση της στα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προστασία των συνόρων, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Έχουν φράξει τα μέσα μας».

Η «κόντρα» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέα Δημοκρατίας, καλά κρατεί για το συγκεκριμένο ζήτημα, έπειτα από το «μπλόκο» του ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Παπαδημούλη με τροπολογία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά με την κυβέρνηση να απαντά ότι το έργο θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Ραλλία Χρηστίδου:

«Επειδή έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες με το ζήτημα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, ας καταλάβουμε όλοι το εξής απλό πραγματάκι. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχει μέχρι την 21η Μάη που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο σπίτι τους. Η φιέστα για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο κόστισε 27.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συστάθηκε μόλις πριν έναν μήνα, τον Φεβρουάριο του 2023. Βέβαια τα 27.000 ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στα 99,3 εκατ. που θα δοθούν για 35 χιλιόμετρα επέκτασης του φράχτη. Και ενώ οι υπογραφές έπεσαν την ημέρα της φιέστας ο ανέμελος πρωθυπουργός μας δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος που με την παρουσία του επισφράγισε το κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας. Το γεγονός δε ότι ο ”επιτελικός” κύριος Γεραπετρίτης τυχαίνει να είναι ο γαμπρός του Αντιπροέδρου της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την επέκταση του φράχτη, αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τις προθέσεις τους για τη διασφάλιση της ασφάλισης των εθνικών μας συνόρων. Διασφάλιση της ασφάλειας, όπως και στον σιδηρόδρομο. Κοιτάξτε να δείτε. Ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία και στην επιτελική αχρηστία του καθεστώτος Μητσοτάκης έτσι όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γι’ αυτό η 21 Μάη, την πρώτη Κυριακή o ελληνικός λαός με την ψήφο του θα τους στείλει στο σπίτι τους».

Πηγή