Φίλιππος Καμπούρης: Οι «προδότες», οι «πατριώτες» και η επίθεση από τον Δήμαρχο

Ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος, οι «προδότες», οι «πατριώτες» και η επίθεση

Ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππου Καμπούρη και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»:

«Πανικόβλητος ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος συνεχίζει τη λασπολογία και ξεπερνά τα όρια με την άθλια απάντησή του στην καταγγελία μας για τη ρητή απαγόρευση από τον ίδιο στη φιλαρμονική του Δήμου να παίξει το πατριωτικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Είναι ντροπή και λυπηρό ο απερχόμενος δήμαρχος της Πόλης να διχάζει την κοινωνία μας και να μας στοχοποιεί χαρακτηρίζοντας μας επικίνδυνους. Επικίνδυνος είναι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, οι οποίοι μας μας προπηλάκισαν όταν κατά τη διάρκεια της επισκέψής μας στα ΚΑΠΗ Κερατσινίου – Δραπετσώνας μοιράσαμε την ελληνική σημαία με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κύριε απερχόμενε δήμαρχε πάρτε θέση:
-Ποιοι είναι οι «προδότες» και ποιοι οι «πατριώτες»;

-Ποιοι θέλουν το «καλό» της Πόλης μας; Αυτοί που την ξεπούλησαν στο Υπερταμείο;

-Ποιοι καλλιεργούν το «μίσος» και ποιοι το «διχασμό»;

Τελικά, κύριε απερχόμενε δήμαρχε, εσείς σε ποια από τις δύο κατηγορίες που αναφέρατε στην ανακοίνωσή σας εναντίον μας, είστε, στους «πατριώτες» ή στους «προδότες»;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

-Να αφήσετε ελεύθερη τη φωνή των Ελλήνων πολιτών και να ακουστεί το εθνικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» στη μαθητική παρέλαση.

-Να σταματήσετε την άγρια επίθεση και τη στοχοποίηση των κατοίκων της Πόλης μας.

-Να βάλετε τέλος στα κομματικά τερτίπια γιατί η Πόλη ανήκει σε όλους μας.