ΝΔ για Τσίπρα: Κάνοντας κωλοτούμπα, πήρε πίσω τα περί αποπομπής Πολάκη από τα ψηφοδέλτια – Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», προσθέτει η ΝΔ.

 ΣΥΡΙΖΑ: Στον κατήφορο της τοξικότητας, την αφήνουμε μόνη

«Σε μια στιγμή που η τραγωδία των Τεμπών απαιτεί χαμηλούς τόνους, ενσυναίσθηση και αναζήτηση της αλήθειας, η Ν.Δ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις εσωτερικές του διεργασίες.

Στον κατήφορο της τοξικότητας, την αφήνουμε μόνη. Είναι φανερό ότι επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της.

57 νεκροί, οι οικογένειές τους και η ελληνική κοινωνία, απαιτούν την αλήθεια. Γι’ αυτή θα αγωνιστούμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντησή του.
 

 

Πηγή