Στο χειρουργείο ο Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος εισήχθη στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε επέμβαση

Την είδηση για την κατάσταση της υγείας του Πάνου Καμμένου έκανε γνωστή από την τηλεόραση ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι υποβλήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος. Οπως ανακοίνωσε από την τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» ο φίλος τού πρώην υπουργού Αμυνας Δήμος Βερύκιος, «ο κ. Καμένος υποβλήθηκε σε βαριά εγχείρηση στομάχου» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου επιβεβαίωσε την πληροφορία, αλλά έκανε λόγο για «μικροεπέμβαση στο στομάχι». Οπως έγραψε το ΒΗΜΑ η εγχείρηση έγινε για να του αφαιρεθεί λέμφωμα από το στομάχι.

Ο πρώην υπουργός δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιο κίνδυνο και αναρρώνει.

Πάντως, ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε την είδηση – εμμέσως πλην σαφώς – μέσα από το twitter καθώς επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Νίκου Κοτζιά γράφοντας ότι μόλις αναρρώσει θα αποκαλύψει τα βαριά του εγκλήματα, αποκαλώντας τον «προδότη Πήλιο Γούση» και ότι θα τον οδηγήσει στη φυλακή.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


Πηγή