Βαρουφάκης: «Είδα ποιος με τραυμάτισε» – Εξασκημένος στη «χειρουργική βία»

Δεν αποκλείεται σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 να καταθέσει στον ανακριτή για την επίθεση που δέχθηκε

Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να καταθέσει στον ανακριτή ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, για την άγρια επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στη μύτη και να χρειαστεί να μεταβεί στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες, όπου βρέθηκε και σήμερα για περαιτέρω έλεγχο.

Ο κ.Βαρουφάκης, μιλώντας στον Real FM, αφού ευχαρίστηκε το προσωπικό του νοσοκομείου, αν διευκρίνησε πως θα τοποθετηθεί συνολικά, μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, σημείωσε πως δεν ήταν ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη, αυτός που του επιτέθηκε.

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος. Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην “χειρουργική βία”. Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα ή τους δικαστές ή τους ενόρκους όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος, που βγαίνει και λέει ότι τα έλυσε όλα μόνος του, λες και είναι δικαστής και ένορκος και εισαγγελέας και ανακριτής» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή