Ραγκούσης: Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου

«Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου. Παίρνει πάνω της τη ζημία 2 εκ. ευρώ του Ελληνικού λαού», σημειώνει ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ραγκούση, η ΝΔ «αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών. Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον Ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία».

Καταλήγοντας, επισημαίνει: «Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, αναφέροντας πως «το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένειά τους».

 

Πηγή