Καραμέρος στον Realfm 97,8: Υπάρχει ανάγκη για δυνατές φωνές και ανανέωση στο πολιτικό προσωπικό

«Ασχολούμαι 10 χρόνια με την αυτοδιοίκηση, δεν είναι κάτι ξαφνικό και νομίζω ότι με μια εμπειρία διοίκησης και αντιπολίτευσης, σε μια εποχή που υπάρχει ανάγκη για δυνατές φωνές και ανανέωση στο πολιτικό προσωπικό, να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου με μεγάλη όρεξη και προσπάθεια για τα κοινά» δήλωσε ο Γιώργος Καραμέρος, που θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ανέφερε ότι «στην Ανατολική Αττική υπάρχουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, που είναι εξόχως προβληματικά. Υπάρχει το θέμα της αποχέτευσης λόγω του άναρχου τρόπου ανάπτυξης σε όλους τους δήμους, υπάρχει το ζήτημα των συγκοινωνιών, η έλλειψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ενός νοσοκομείου και μια σειρά ζητημάτων όπως η τουριστική ανάπτυξη και ο πρωτογενής τομέας αλλά και η εγκληματικότητα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος εκφραστής της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που έχει ρίζες και διαδρομή μεγάλη στην ελληνική κοινωνία. Η πρώτη μου ένταξη ήταν στους οικολόγους πράσινους. Προέρχομαι από μια κεντρώα οικογένεια, εγγονός κομμουνιστών που γνωρίζουν καλά την ιστορία βιωματικά. Ο καθένας διαμορφώνει πολιτική ταυτότητα από αυτά που ζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τους πολίτες, έχει πλουραλισμό και έχει και έναν αρχηγό, ο οποίος κρατάει γερά το τιμόνι» πρόσθεσε.

«Στο καλάθι των σαρακοστιανών οι τιμές είναι ψηλά, λείπει το χταπόδι. Το μόνο χταπόδι, το οποίο είναι παρόν είναι ένα γαλάζιο χταπόδι στα δημόσια ταμεία» σχολίασε για την ακρίβεια.

Ακούστε το ηχητικό:



Πηγή