Αλέκος Φλαμπουράρης: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Οικονόμου για τα ψεύδη

Με δήλωσή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης έκανε λόγο για «επαγγελματίες ψεύδους» και ζήτησε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να ζητήσει συγγνώμη για όσα ανέφερε για το πρόσωπό του.

Το πρώτο, άτυπο, debate έγινε το βράδυ της Πέμπτης (23/2) ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο από τη στιγμή που δεν έχει δράσει όπως η Νέα Δημοκρατία σε περιπτώσεις σαν αυτές της Όλγας Γεροβασίλη και του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Η αναφορά αφορούσε το 2015 όταν μετά τις εκλογές ο κ. Φλαμπουράρης ανέλαβε υπουργός Επικρατείας, την ίδια ώρα όμως εμφανιζόταν μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρία. Ο ίδιος είχε αντικρούσει τότε τους ισχυρισμούς περί σκανδάλου λέγοντας πως έχει καταθέσει τα χαρτιά του για σύνταξη και έχει αποχωρήσει από το ΔΣ της εταιρίας, παρόλα αυτά οι μετοχές ήταν ακόμα στην κατοχή του ενόσω ήταν μέλος της κυβέρνησης.

Η υπόθεση αυτή αναφέρθηκε, πλαγίως, από τον κ. Οικονόμου στο debate με την κ. Τσαπανίδου και προκάλεσε την οργή του κ. Φλαμπουράρη. «Οι δεξιοί – ακροδεξιοί της ΝΔ, οι επαγγελματίες του ψεύδους, του καθεστώτος των υποκλοπών προς τους πάντες και προς παντός είδους ίδιον όφελος, συκοφαντούν θρασύτατα τους ανθρώπους που δεν βρέθηκαν στην πολιτική ανεπάγγελτοι», ανέφερε σε δήλωσή του ο άλλοτε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εξ ιδίων τα αλλότρια. Καλώ τον κ. Οικονόμου να αποσύρει τα ψεύδη που ξεστόμισε στο χθεσινό ντιμπέιτ και να μου ζητήσει αμέσως συγγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή