Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει στις εκλογές ο Κώστας Καραμανλής

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «αν κάνουμε την σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα ειδικά στον τομέα των οικονομικών και του μετρήματος, πιστεύετε ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει μετρήσει στον πόντο τα πάντα που κάνει; Στον πόντο είναι πάντα μετρημένα. Δεν μπορούμε να το παραγνωρίσουμε. Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να φαίνεται πιο γαλαντόμος, αλλά το γαλαντόμος προεκλογικά, πρέπει να αποδεικνύεται και μετεκλογικά. Όπως ξέρετε η εμπειρία και η ιστορία δεν το απέδειξαν αυτό… Άρα, αυτός που αποδείχθηκε ότι αυτά που είπε προεκλογικά τα έκανε και σε μεγαλύτερο βαθμό ήταν ο Μητσοτάκης».

«Υπάρχουν δυσκολίες αλλά ο Μητσοτάκης έκανε περισσότερα από αυτά που είχαμε υποσχεθεί και δεσμευτεί το 2019» πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση εντός της εβδομάδας θα ενισχύσει όσο δυνατόν περισσότερο τον εξωδικαστικό μηχανισμό» είπε ο κ. Ρουσόπουλος και συνέχισε τονίζοντας ότι «μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για να ξεχωρίσουμε αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν από αυτούς που δεν πληρώνουν επειδή δεν θέλουν. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που δεν μπορούν να πληρώσουν. Αυτοί πρέπει να ωφεληθούν, αυτοί πρέπει να ενισχυθούν, όχι όλοι όσοι δεν πληρώνουν».

Ερωτηθείς για τον Κώστα Καραμανλή και αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι «δεν μιλώ εξ ονόματος άλλου αν δεν έχω εξουσιοδότηση. Αν γνωρίζω κάτι το λέω αλλιώς όχι. Εδώ συμβαίνουν τα εξής. Δεν ξέρω ειλικρινά τι προτίθεται να κάνει. Διάβασα και εγώ κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σκέψεις του αν θα είναι ή όχι υποψήφιος. Ειλικρινά δεν το γνωρίζω, δεν αποφεύγω να το απαντήσω».

Ακούστε το ηχητικό:



Πηγή