Εκλογές 2019 – Σγουρός: Δεν διάλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο

Περιφερειακές εκλογές 2019: «Ετοιμάζουμε πρόγραμμα για την Αττική του 2030 με λύσεις σε βάθος χρόνου», σημείωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

Αναφερόμενος στη διαδρομή του, τόνισε ότι ποτέ δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο. «Για να πετύχεις σε κάτι χρειάζεται αφοσίωση. Η παράταξή μας έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, υπάρχει εδώ και 18 χρόνια και ανανεώνεται. Είμαστε παρόντες διότι πιστεύουμε στον θεσμό», επισήμανε ο Γιάννης Σγουρός σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά στο Μάτι, ο υποψήφιος περιφερειάρχης τη συνέκρινε με αυτήν στην Πεντέλη το 2009. «Ήμουν επί τόπου. Ο κόσμος μάς θέλει παρόντες και όχι απόντες», υποστήριξε.

Με αφορμή τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο κ. Σγουρός επιτέθηκε στην περιφερειάρχη Αττικής για την «ακύρωση της λύσης» που είχε ο ίδιος δρομολογήσει με τις ΣΔΙΤ, υπογραμμίζοντας ότι «οι διαγωνισμοί μέσω ΣΔΙΤ προχωράνε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα εκτός από την Αττική».

Τέλος, έκανε λόγο για πενταετή αποκλεισμό από τη δημόσια τηλεόραση, σε αντίθεση με τη «μονομερή προβολή της περιφερειάρχη».

Πηγή