Κηδεία Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη: Θα παραστεί ο Μητσοτάκης

Η εξόδιος ακολουθία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα τελεστεί στον Γρανίτη Δράμας. Στην κηδεία του Σμηναγού θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία

Στην κηδεία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα παραστεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εξόδιος ακολουθία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα τελεστεί στον Γρανίτη Δράμας. Στην κηδεία του Σμηναγού θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Το τελευταίο αντίο στον Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Στην Τρίπολη σήμερα, Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου, παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον Υποσμηναγό Μάριο Τουρούτσικα, ο οποίος είχε βρεθεί και πρώτος μετά τη συντριβή του Phantom.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και, μεταξύ άλλων, παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, πλήθος βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Πηγή