Χαμός στη Βουλή: Σπρωξιές και βρισιές! «Είσαι προβοκάτορας» – «Είσαι κότα λυράτη»

Πιάστηκαν στα χέρια στην προανακριτική – Εκφράσεις… πεζοδρομίου και απειλές.

Σκηνές… απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (21/05) στο Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη στην προανακριτική επιτροπή.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι απέφευγε να δώσει απαντήσεις.

Υπήρξε εκνευρισμός, με τον κ. Πολάκη να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση, αποκαλώντας «προβοκάτορα» τον βουλευτή της ΝΔ κι εκείνον να τον χαρακτηρίζει «κότα λυράτη».

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, σύμφωνα με άλλες πηγές, κατευθύνθηκε στο έδρανο του κ. Κυρανάκη και χειροδίκησε εναντίον του.

Άλλες πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο κ. Κυρανάκης πήγε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλωντας τους «κότες». Και οι δύο πλευρές παραδέχονται ότι ο κ. Γκιόλας τον έσπρωξε. Λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη.

Ο διάλογος:

-Κ. Κυρανάκης: Γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο;

-Π. Πολάκης: Είναι δικαίωμα του ΠΘ να επιλέγει τους υπουργούς σύμφωνα με την κρίση του

-Κ. Κυρανάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό δικαιοσύνης;

-Π. Πολάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;

-Κ. Κυρανάκης: Είσαι κότα και δεν απαντάς.

-Π. Πολάκης: Δεν θα δεχτώ άλλες ερωτήσεις απ αυτόν.

Πηγή