Εκλογές 2019: Επίσημη πρώτη… για την Κατερίνα Νοτοπούλου

Δημοτικές εκλογές 2019: Την πρώτη της εκδήλωση, ως υποψήφια δήμαρχος, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, πραγματοποίησε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

“Με ρωτάνε συχνά ποια είσαι η Κατερίνα ή η Νοτοπούλου; Οι γυναίκες και οι άντρες φέρουμε την ιδιότητα μας και το ονοματεπώνυμο μας επί 24ωρου βάσεως. Οι γυναίκες είμαστε επιφορτισμένες με πολλαπλούς ρόλους που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Στην κοινωνία είμαστε πλειοψηφία, δεν είμαστε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα δώσουμε τον αγώνα όλες μαζί και θα τα καταφέρουμε για φτιάξουμε όλες μαζί τη Θεσσαλονίκη που χρειαζόμαστε για όλους τους ανθρώπους και θα τα καταφέρουμε”, τόνισε η κ. Νοτοπούλου, στην εισαγωγική της ομιλίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τις γυναίκες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ αργότερα το μεσημέρι η Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με συνεργάτες της θα πραγματοποιήσει δράση για την Ημέρα της Γυναίκας στον πεζόδρομο της στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ενώ στο πάνελ με τις ομιλήτριες βρέθηκε η πρώην βουλευτής, Βούλα Τεκτονίδου.

ΠΗΓΗ thestival.gr