«Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως» αναδείχθηκε η Έλενα Κουντουρά

Τέσσερα διεθνή βραβεία απέσπασε η Ελλάδα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου. Η Έλενα Κουντουρά βραβεύθηκε ως «Η Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως» και το αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα.

Η Ελλάδα πήρε τέσσερα διεθνή βραβεία για τον κλάδο του Τουρισμού στο Βερολίνο. Τα βραβεία παρέλαβε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ).

Στον διεθνή διαγωνισμό PATWA International Awards, τα «Όσκαρ του Τουρισμού», η Ελλάδα ανακηρύχθηκε «Ο καλύτερος προορισμός για διακοπές Αναψυχής» (Best Destination – Leisure), ενώ η κ. Κουντουρά βραβεύθηκε ως «Η Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως» και παρέλαβε το βραβείο αριστείας «Woman Achiever» από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW) για την προσφορά της στην Περίθαλψη Γυναικών και Παιδιών. Το βραβείο απονέμεται σε γυναίκες με έντονη κοινωνική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η υπουργός Τουρισμού βραβεύθηκε ακόμη από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (ΙΙΡΤΙ) – Celebrating Her, για την επιτυχημένη στρατηγική της Ελλάδας στην ανάπτυξη του Τουρισμού.

Πηγή