Αυτοί είναι οι νέοι τομεάρχες στη Νέα Δημοκρατία

Την ανασύσταση των θεματικών τομέων αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία με σκοπό την συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών.

Οι νέοι τομεάρχες ειναι:

Μιχάλης Καμίτσης

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Οικονομικών

Οικονομολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα οικονομικά των επιχειρήσεων από το City University of London. Εργάζεται ως αναλυτής επιχειρήσεων στον τραπεζικό τομέα. Εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2010. Έχει διατελέσει μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και πρόεδρος ΔΑΠ Οικονομικού.

Γιώργος Κουμπαράκης

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΕΜΠ με ειδίκευση στα πολεοδομικά και αναπτυξιακά έργα. Εργάζεται ως project manager σε συμβουλευτική εταιρεία. Έχει διατελέσει Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ιωάννα Γκελεστάθη

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη

Δικηγόρος με ειδίκευση στο αστικό και στο εμπορικό δίκαιο. Ενεργό μέλος πολλών κοινωφελών σωματείων με πλούσια εθελοντική δράση. Υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Βασίλειος Θεοδουλίδης

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Υγείας

Ιατρός, Χειρουργός Μαιευτήρας Γυναικολόγος. Ακαδημαϊκός Υπότροφος Μαιευτικής Γυναικολογίας – Γυναικολογικής Ογκολογίας στην Α´ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Ε.Κ.Π.Α. στο ΓΝΑ «Αλεξάνδρα». Έχει διατελέσει Πρόεδρος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Θεσσαλονίκης.

Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Περιβάλλοντος

Δικηγόρος – Δημοσιογράφος. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Δικαίου Ηλεκτρονικών ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Paul Cézanne Aix/Marseille III Γαλλίας. Επικεφαλής Λακωνίας στο Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών. Ιδρυτικό μέλος ICC Women Hellas.

Σωτήρης Ησαΐας

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ενέργειας

Ανώτερο διευθυντικό στέλεχος εταιρειών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Concordia University και Διοίκηση Δημοσίων Σχέσεων στο McGill University στο Μόντρεαλ του Καναδά. Κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο University of Indianapolis των Η.Π.Α. Διδάσκει ως Καθηγητής του Πανεπιστημίου Webster των Η.Π.Α. Υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015, στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας.

Ανδρέας Τζουμάνης

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Δικαιοσύνης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ενώσεως Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών από το 2003 έως το 2005 και μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2008 έως το 2014.

Μύρων Φλουρής

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων με πολυετή επαγγελματική εμπειρία, στον κλάδο χρηματοοικονομικών, επενδυτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Oxford Brookes University με δίπλωμα εξειδίκευσης στην Τεχνολογική Στρατηγική των Επιχειρήσεων .

Αθανάσιος Βαμβίνης

vamvinis.jpeg

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Υποδομών και Μεταφορών

Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Έχει ασχοληθεί επιστημονικά με τη βιομηχανία του πετρελαίου και τις ΑΠΕ. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ την περίοδο 2013-2016.

Γρηγόρης Τάσιος

Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Τουρισμού

Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου PHILOXENIA στα Ψακούδια Χαλκιδικής. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) και Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.). Υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής.

Πηγή